KUBUSWONING BOUWEN

Een strak lijnenspel, afwisselende materialen en grote raampartijen. Deze aspecten zijn kenmerkend voor een kubistische woning.

Droom jij ook van een kubuswoning die is ontworpen naar jouw eisen en wensen? Bij GroenVeste kan dat! Wij zijn zowel architect als aannemer dus je kunt bij ons aankloppen voor een uniek woningontwerp én wij bouwen de kubuswoning voor je. Met alle specialisten onder één dak realiseren we samen jouw unieke woning op maat.

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

WAT IS EEN KUBUSWONING?

De naam zegt eigenlijk het al: een kubuswoning bestaat uit meerdere vierkante blokken die op elkaar gestapeld zijn. Kubistische woningen hebben een moderne bouwstijl. Het gebruik van rechte lijnen zorgt ervoor dat je aan de binnenkant geen schuine wanden hebt. Hierdoor kun je de binnenruimtes optimaal gebruiken. Door de gevels van de verschillende kubussen met een ander materiaal af te werken, krijgt de woning een moderne uitstraling. De combinatie van rechte lijnen, grote raampartijen en een plat of licht hellend dak zorgen ervoor dat jouw woning opvalt in het straatbeeld.

KUBUSWONINGEN VAN GROENVESTE

De kubuswoningen hieronder kunnen een inspiratiebron zijn voor jouw toekomstige kubuswoning op maat. Voor meer GroenVeste woningen kun je een kijkje nemen op onze projecten pagina.

JOUW KUBUSWONING OP MAAT BIJ GROENVESTE

GroenVeste is een all-in service woningbouwer. Dat betekent dat we zowel architect als aannemer zijn. Samen met de architect komt het ontwerp voor jouw ideale kubuswoning tot stand. Wij bouwen kwalitatief hoogstaande woningen, maar om jouw kubuswoning tot een thuis te maken, is meer nodig. Een flinke dosis vakmanschap en liefde zorgen voor een warme, uitnodigende en veilige kubuswoning. Hierbij verliezen wij duurzaam bouwen niet uit het oog. De unieke samenstelling van alle bouwspecialisten onder één dak, zorgt ervoor dat wij jouw unieke kubuswoning op maat kunnen realiseren.

ONZE WERKWIJZE

In zeven stappen ontwerpt en bouwt GroenVeste jouw kubistische woning. Het realiseren van jouw kubuswoning op maat begint met een kennismakingsgesprek waar we onder het genot van een goede kop koffie elkaar leren kennen om vervolgens aan de slag te gaan met het ontwerp van jullie droomwoning. Onze werkwijze eindigt met de realisatie van jullie woning en de oplevering ervan. Daartussen gebeurt nog veel meer. Wat precies lees je op onze werkwijze pagina.

EEN PREFAB KUBUSWONING

GroenVeste bouwt zo veel mogelijk geprefabriceerde woningen. Dit betekent dat de onderdelen van de woning grotendeels in de fabriek gebouwd worden. Een aantal voordelen van prefab bouwen zijn dat we een nauwkeurigere planning kunnen maken omdat weersinvloeden geen rol spelen, ons personeel werkt onder geconditioneerde omstandigheden en robots zorgen ervoor dat we sneller en nauwkeuriger kunnen werken.

Het resultaat van prefab bouwen is dat jullie sneller jullie kubuswoning kunnen betrekken en besparen op doorloopkosten. In het hele proces sluit alles naadloos op elkaar aan, zowel in techniek als timing.

WAT KOST EEN KUBUSWONING?

Iedere GroenVeste woning is anders en daarom kunnen wij geen standaardtarieven noemen voor kubuswoningen.

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld jullie persoonlijke wensen en toegepaste materialen. Tijdens de ontwerpfase ontstaat er een massamodel dat ook het volume van de woning weergeeft. Hoe verder je in het proces bent, des te concreter het woningontwerp en hoe nauwkeuriger wij een prijs kunnen berekenen. Wij streven naar een totaalprijs om meer- of minderwerken te voorkomen. Bij iedere keuze bespreken we wat dit met de prijs doet. Zo draaien jullie zelf aan de kostenknoppen.

ANDERE WONINGSOORTEN

MODERN

bekijk meer

LANDHUIS

bekijk meer

VILLA

bekijk meer