VILLA BOUWEN

Geniet van jouw eigen ruim opgezette villa met royale tuin waarbij interieur en exterieur volledig op elkaar aansluiten. Villabouw is een brede bouwstijl waarbinnen heel veel mogelijk is.

Droom jij ervan om zelf een villa te laten bouwen? Wij ontwerpen én bouwen jouw uniek villa op maat. Of je nu kiest voor een moderne villa, landelijke villa of karakteristieke parkvilla, bij GroenVeste kan het allemaal. Met alle specialisten onder één dak realiseren we samen de villa van je dromen.

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

WAT IS EEN VILLA?

Villa’s zijn er in alle soorten en maten en hebben geen vaste architectuurstijl. Een ruim opgezette woning en royale tuin zijn kenmerkend voor een villa. Bij een villa sluiten interieur en exterieur feilloos op elkaar aan waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Hierdoor kun je optimaal genieten van jouw ideale woonbeleving. Een villa komt zowel in een stedelijke omgeving als op het platteland goed tot zijn recht. Met jouw voorkeuren én de locatie als uitgangspunten gaat de architect aan de slag met het ontwerp van jouw eigen villa. Alleen zo creëren we het totaalplaatje waar jij van droomt.

VILLA’S VAN GROENVESTE

De projecten hieronder kunnen een inspiratiebron zijn voor jouw eigen villa op maat. Voor meer GroenVeste woningen kun je een kijkje nemen op onze projecten pagina.

EEN MODERNE VILLA

Moderne villabouw herken je aan eenvoud, transparantie en de strakke vormgeving. Bij ontwerpen met een moderne architectuur houden onze architecten ‘less is more’ in hun achterhoofd. Vaak bestaan moderne villa’s voor een groot deel uit glas en wordt er gebruik gemaakt van strakke, rechte lijnen.

EEN LANDELIJKE VILLA

Landelijke villa’s kennen niet één standaard uiterlijk en past in alle omgevingen. Bij landelijke villabouw wordt vaak gebruikgemaakt van robuuste, authentieke materialen, zoals hout of baksteen, aan de gevel. De meeste landelijke villa’s hebben een zadeldak met overstekken. Landelijke villa’s worden vaak geassocieerd met landhuizen.

JOUW UNIEKE VILLA OP MAAT BIJ GROENVESTE

Onze architecten beginnen met een blanco vel papier en samen werken jullie naar jouw droomvilla toe. Alleen op deze manier ontstaat jullie exclusieve villa die voldoet aan jullie wensen. Een GroenVeste villa herken je aan kwalitatief hoogstaande materialen en een flinke dosis vakmanschap en liefde om van jouw villa een thuis te maken. Duurzaam bouwen zorgt voor een mooi ontwerp aan de buitenkant en comfort en een behaaglijk binnenklimaat aan de binnenkant. Dit zorgt ervoor dat jij je nog meer thuis voelt in jouw villa. In zeven stappen werken we van een globaal idee over een villa naar jouw gerealiseerde droomvilla.

ONZE WERKWIJZE

GroenVeste realiseert in zeven stappen jouw ideale woonbeleving. We ontwerpen en bouwen jouw nieuwe villa op maat volledig naar jouw wensen. Nadat wij kennisgemaakt hebben, beginnen de architecten met het ontwerp van jullie toekomstige villa. Als het ontwerp definitief is en jullie de aannemingsovereenkomst ondertekend hebben, komt de bouwfase steeds dichterbij.  Deze fase is voor ons het minst spannend. Op onze werkwijze pagina lees je meer over alle zeven stappen én waarom de bouwfase het minst spannend is voor ons.

EEN PREFAB VILLA

GroenVeste bouwt zo veel mogelijk geprefabriceerde villa’s. Prefab villabouw wordt vaak geassocieerd met catalogus villa’s maar bij GroenVeste is dit niet het geval. Onze architecten beginnen altijd met een blanco vel papier en jullie eisen en wensen als uitgangspunt. Iedere woning die GroenVeste bouwt, is uniek.

De reden waarom wij prefab villa’s bouwen is eenvoudig. Eén van de voordelen is dat we door kunnen werken zonder dat we rekening moeten houden met weersomstandigheden. Hierdoor kunnen wij een nauwkeurigere planning maken én kunnen jullie sneller in jullie unieke villa op maat gaan wonen.

HOEVEEL KOST EEN VILLA BOUWEN?

Voor de kosten van een villa is geen standaardtarief. Iedere GroenVeste villa is anders. De prijzen voor het bouwen van een villa komen bij GroenVeste altijd op dezelfde manier tot stand.

Na de kennismaking begint de ontwerpfase. Een massamodel, op basis van jullie woonwensen, geeft het volume van de villa aan. Het aantal kuubs maal de kuubprijs geeft een indicatie van de kosten. Samen met het Programma van Eisen is dit het vertrekpunt voor het Voorlopig Ontwerp. Na de ontwerpfase volgt een kostenraming en gaan wij de prijs voor het bouwen van jullie villa calculeren. Hierbij streven wij zo veel mogelijk naar een totaalprijs om meer- /minderwerken te voorkomen. Zo weet je bij GroenVeste precies waar je aan toe bent.

ANDERE WONINGSOORTEN

MODERN

bekijk meer

LANDHUIS