MODERN HUIS BOUWEN

Droom jij van je eigen unieke villa die volledig naar jouw wensen is ontworpen?

Met alle specialisten onder één dak ontwerpt en bouwt GroenVeste jouw droomvilla.

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

WAT IS EEN MODERN HUIS?

Of je nu in de stad of op het platteland woont, een modern huis past overal. Je kunt een modern huis herkennen aan de strakke vormgeving en het gebruik van glas, beton en licht. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en interactie tussen binnen en buiten.

De kracht van een modern huis zit hem in eenvoud. Daarom houden we in de ontwerpfase van een modern huis ‘less is more’ in ons achterhoofd. Het abstracte uiterlijk met strakke lijnen en subtiele details zorgt ervoor dat jouw woning een echte blikvanger is.

VOORBEELDEN DIE INSPIREREN

Bekijk meer GroenVeste woningen
Bouwen onder architectuur
BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR
Bouwen met kwaliteit
BOUWEN MET KWALITEIT
Duurzaam bouwen
DUURZAAM BOUWEN
Alle specialisten onder 1 dak
ALLE SPECIALISTEN ONDER EEN DAK

JOUW MODERNE HUIS OP MAAT

Alle GroenVeste woningen zijn ontstaan vanaf een blanco vel papier. Zodra onze architecten jouw wensen en eisen in beeld hebben, beginnen we met het ontwerp. Hierbij houden we rekening met de positie van de kavel ten opzichte van de zon. Een duurzaam ontwerp zorgt er voor dat je maximaal gebruikmaakt van passieve zonne-energie. De combinatie van de beste materialen en producten, vakmanschap en liefde voor ons vak, zorgt ervoor dat jij je helemaal thuis voelt in jouw moderne huis. Onze werkwijze bestaat uit zeven stappen waarin wij naar jouw moderne droomhuis toe werken.

ANDERE WONINGSOORTEN

VILLA

bekijk meer

LANDHUIS

bekijk meer

KUBUSWONING

bekijk meer

LEVENSLOOPBESTENDIG

bekijk meer
WIL JE INSPIRATIE OPDOEN VOOR UW NIEUWE DROOMWONING?

Vraag gratis onze Beter Bouwen brochure aan over duurzaam bouwen, de woning van de toekomst, woontrends van 2021 en nog veel meer!

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE
HEB JIJ BOUWPLANNEN WAARMEE WIJ JOU KUNNEN HELPEN

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leren graag jouw specifieke woonwensen kennen zodat we met je mee kunnen denken over jouw nieuwe droomhuis.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP