MODERN HUIS BOUWEN

Droom jij van een unieke villa die volledig naar jouw wensen is ontworpen?

Met alle specialisten onder één dak ontwerpt en bouwt GroenVeste jouw droomwoning.

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

MODERN HUIS BOUWEN

Of je nu in de stad of op het platteland woont. Een moderne woning kun je overal laten bouwen. Heb jij al een idee hoe jouw droomwoning eruit komt te zien? Het is belangrijk om je te verdiepen in de mogelijkheden en kenmerken van een moderne woning. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, want wij denken graag met je mee!

WAT IS EEN MODERNE WONING?

 Je kunt een modern huis herkennen aan de strakke vormgeving en het gebruik van glas, beton en licht. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en interactie tussen binnen en buiten.

De kracht van een modern huis zit hem in eenvoud. Daarom houden we in de ontwerpfase van een modern huis ‘less is more’ in ons achterhoofd. Het abstracte uiterlijk met strakke lijnen en subtiele details zorgt ervoor dat jouw woning een echte blikvanger is.

STIJLEN

Bij een moderne woning zijn er verschillende stijlen mogelijk. Zo kun je kiezen voor een plat dak of voor bijvoorbeeld een rietenkap. En vaak zie je in moderne woningen een open indeling met ruimtes die in elkaar overlopen. Elke stijl is mogelijk en we ontwerpen volledig naar jouw wensen.

VOORBEELDEN DIE INSPIREREN

Bekijk meer GroenVeste woningen
Bouwen onder architectuur
BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR
Bouwen met kwaliteit
BOUWEN MET KWALITEIT
Duurzaam bouwen
DUURZAAM BOUWEN
Alle specialisten onder 1 dak
ALLE SPECIALISTEN ONDER EEN DAK

JOUW MODERNE WONING OP MAAT

Alle GroenVeste woningen zijn ontstaan vanaf een blanco vel papier. Zodra onze architecten jouw wensen en eisen in beeld hebben, beginnen we met het ontwerp. Hierbij houden we rekening met de positie van de kavel ten opzichte van de zon. Een duurzaam ontwerp zorgt er voor dat je maximaal gebruikmaakt van passieve zonne-energie. De combinatie van de beste materialen en producten, vakmanschap en liefde voor ons vak, zorgt ervoor dat jij je helemaal thuis voelt in jouw moderne huis. Onze werkwijze bestaat uit zeven stappen waarin wij naar jouw moderne droomhuis toe werken.

ANDERE WONINGSOORTEN

VILLA

bekijk meer

LANDHUIS

bekijk meer

KUBUSWONING