HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Hoog wooncomfort en laag onderhoud
U kiest voor een duurzaam, energiezuinig en een comfortabele woning. Een woning die bewust het buitenleven binnenlaat. Vervaardigd met vakmanschap, warm en uitnodigend. Een veilig thuis, waar u tot de kern van uzelf komt. Groenveste staat voor kwaliteit. Wij kiezen bewust en zorgvuldig onze producten en materialen uit bij onze vaste, toonaangevende en moderne fabrieken. Hierdoor zorgen wij dat uw woning niet alleen voldoet aan uw wensen, maar juist nog een stapje verder gaat. Wij willen daarom ook niet bezuinigen op kwaliteit. Door onze bouwmethodiek zorgen wij dat kwaliteit binnen uw budget past.

KWALITEIT BETAALT ZICH TERUG

“Niet omdat duurzaamheid een toverwoord is. Maar als u goed rekent is een duurzame woning goed voor uw eigen portefeuille. Het is vergelijkbaar met auto’s: Als u de goedkoopste auto koopt bent u vaak over tien jaar niet goedkoper uit dan wanneer u een kwalitatief betere auto had gekocht, want hij verbruikt veel en heeft veel onderhoudskosten. Voor woningen geldt hetzelfde; de goedkope woningen met het goedkoopste materiaal zijn woningen die aan alle kanten doortochten. Dus u kunt beter kiezen voor kwalitatief betere producten welke minder onderhoud vergen, beter isoleren en uiteindelijk voor minder energiekosten zorgen.”

STANDAARD GROENVESTE KWALITEIT

Het afleveren van kwaliteit staat bij Groenveste hoog. In zowel hoogwaardige kwaliteitsproducten als in het bouwproces. Wij bieden luxe, vrijstaande woningen aan tegen een concurrerende prijs. De Groenveste kwaliteit zit in de opbouw van de woning, in de installaties en in de afwerking. Wij willen onze kwaliteit hooghouden, daarom kiezen wij voor betere en luxere producten die zorgen voor minder energiekosten en lager onderhoud.