Wij bouwen kwalitatief hoogstaande woningen. Dat houdt in dat wij bewust en zorgvuldig toegepaste producten en materialen kiezen.
Maar om van een huis een thuis te maken is meer nodig dan de optelsom van producten en materialen.
Een Groenveste woning herken je ook aan het vakmanschap en de liefde voor het vak die er ingestoken is.
Deze factoren samen maken een warm, uitnodigend en veilig thuis waar je helemaal tot jezelf komt.

ONZE STANDAARD IS AFWIJKEN VAN DE NORM

Jullie wensen zijn voor ons het minimale waaraan de woning moet voldoen, maar wij gaan graag een stapje verder! Wij gebruiken alleen de beste materialen en bezuinigen niet op kwaliteit. “Maar is dat dan niet ontzettend duur?” horen wij je denken. Door onze innovatieve bouwmethodieken en slim te bouwen zorgen wij ervoor dat binnen het beschikbare budget de beste kwaliteit geleverd kan worden.

GEEN STANDAARDPRIJZEN, WEL STANDAARD TRANSPARANTIE

Een woning bouwen is altijd een grote investering. Die bovendien vaak gepaard gaat met veel onzekerheden als meerwerk en waarbij, juist door het optimale uit het budget te halen, er vervelende verassingen achteraf zijn in de vorm van meerwerk. Niet bij Groenveste. Doordat wij aannemer en architect in één zijn ontdekken wij samen wat er binnen jullie budget en wensen mogelijk is.

De voordelen van de Groenveste methode

  • Wij bieden alle vrijheid in stijl, maatvoering en materiaalkeuze.

  • Creatieve en stijlvolle oplossingen van de architect zijn altijd bouwkundig uitvoerbaar.

  • Als Groenveste staan wij er voor in dat het ontwerp uitvoerbaar is binnen het gegeven budget. Dus geen onaangename verassingen achteraf.

  • Wij bouwen geen standaard cataloguswoningen en hebben daarom ook geen standaardprijzen. Wel bieden wij een transparante totaalprijs zonder meer- en minderwerk.

  • Dankzij onze unieke aanpak zijn wij in staat om unieke, onder architectuur ontworpen, woningen te ontwerpen en te bouwen voor een concurrerende prijs.

WILT U INSPIRATIE OPDOEN VOOR UW NIEUWE DROOMWONING?

Vraag ons gratis Beter Bouwen magazine aan over duurzaam bouwen, de woning van de toekomst, woontrends van 2020 en nog veel meer!

ONTVANG ONS GRATIS MAGAZINE
HEEFT U BOUWPLANNEN WAARMEE WIJ U KUNNEN HELPEN

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leren graag uw specifieke woonwensen kennen zodat we met u mee kunnen denken over uw nieuwe droomhuis.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP