Bouwen onder architectuur2023-12-04T16:14:33+01:00

BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR

Jullie eisen en wensen zijn het uitgangspunt voor een volledig uniek woningontwerp

JULLIE DROOMWONING

ontworpen door onze architecten

Wij hebben hartstocht voor het creëren van gebouwen en voor bouwkunde. Maximaal presteren is ons doel door middel van nieuwe oplossingen en de wil om continue te verbeteren. Een goede relatie met de klant opbouwen is daarbij een belangrijk onderdeel voor ons. Wij willen het vertrouwen van onze klanten verdienen door altijd een stap extra te doen. Bestaande klanten zijn ons reclamebord.

Onze architecten ontwerpen gebouwen voor de gebruiker. Wanneer de gebruiker zich prettig voelt in het gebouw en deze functioneert naar al zijn wensen, pas dan komt de architectuur daadwerkelijk tot zijn recht. Goede architectuur verbetert de kwaliteit van leven en de economische waarde van het gebouw.

Als bedrijf hebben wij alle disciplines van het bouwproces in huis. Naast architecten zijn er specialisten op het gebied van vergunningen, projectmanagement, kosten, wet- en regelgeving en constructietechniek. Dit alles vormt een stabiele basis met gedegen kennis om een kwalitatief goed ontwerp neer te zetten.

Folkert en Herbert aan het werk

WONING BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR MET GROENVESTE

EEN BIJPASSEND INTERIEURONTWERP

Een interieur dat niet past bij de uitstraling van de woning, aansluitpunten op de verkeerde plaats of een kast die net niet past zoals bedacht. Klinkt bekend? Het zijn details die ervoor zorgen dat je net niet zo prettig woont als gewenst of gehoopt. Een uitgekiend interieurplan dat al voor de bouw of is gemaakt voorkomt misverstanden en aanpassingen achteraf.

Onze interieurarchitecten werken nauw samen met de exterieurarchitecten en maken zo van de woning een harmonieus geheel waarbij ook nog eens aan alle praktische zaken is gedacht.

VIRTUEEL DOOR JULLIE WONING WANDELEN

Een platte ontwerptekening komt geheel tot leven door deze om te zetten in een 3D visualisatie. Hoe werken kleuren, wat doet de locatie en afmeting van een raam met daglichtinval. Zaken waarvan we gewend zijn dat pas in praktijk duidelijk wordt hoe die uitpakken. Maar niet bij GroenVeste! Wij maken een 3D ontwerp en voor de optimale beleving laten we jullie alvast in virtual reality door de hele woning wandelen. Dromen worden werkelijkheid en verrassingen achteraf zijn niet meer aan de orde.

HET ONTWERPPROCES BIJ GROENVESTE

Ieder ontwerp start met een inventarisatie van wensen, eisen en mogelijkheden. Met jullie input gaan onze architecten aan de slag voor een eerste ontwerpvoorstel. Wanneer deze in de smaak valt maken we een indeling met plattegronden en zetten we het platte ontwerp om in een 3D ontwerp. Wanneer eventuele aanpassingen verwerkt zijn is het ontwerp definitief en starten wij met de bouw van jullie eigen unieke woning op maat!

BEKIJK ALLE 7 STAPPEN VAN ONZE WERKWIJZE

WONINGSOORTEN

Alle woningen die GroenVeste ontwerpt en bouwt zijn uniek. Woningen zijn in te delen in woningtypen. Ieder woningtype is te herkennen aan bepaalde kenmerken. Maar dat betekent niet dat alle woningen in dezelfde categorie op elkaar lijken. Hieronder vind je de populairste woningtypen. Voor een ander woningtype kun je uiteraard ook bij ons terecht.

MODERN

bekijk meer

LANDHUIS

bekijk meer

VILLA

bekijk meer

KUBUSWONING

bekijk meer

LEVENSLOOPBESTENDIG

bekijk meer

VRAGEN OVER EEN WONING BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR:

Wat als ik moeite heb met het lezen van tekeningen en niet goed kan inbeelden hoe mijn toekomstige woning eruit komt te zien?2021-12-10T15:25:43+01:00

Wanneer de architect alle ideeën van de klant heeft vertaald naar een ontwerp, wil je natuurlijk graag weten of het ontwerp ook daadwerkelijk het gevoel heeft waar je naar op zoek bent. Veel mensen vinden het lastig om het ontwerp echt voor zich te zien, maar gelukkig heeft GroenVeste hier een oplossing voor.

Onze visueel ontwerpers laten een 3D model helemaal tot leven komen, waardoor je als klant een virtuele wandeling door je toekomstige woning kunt maken. Hierdoor krijg je een goed beeld van de grootte van verschillende ruimtes en de beleving van de woning. Ook kunnen we verschillende kleurencombinaties laten zien van bijvoorbeeld de gevelbekleding, wat helpt in het maken van je keuze.

Wat als de werkwijze en woningen van GroenVeste mij aanspreekt, maar mijn droomwoning er niet tussen staat?2021-12-10T15:30:47+01:00

Dit is geen probleem. Wij ontwerpen namelijk voor elke opdrachtgever een unieke woning op maat.

Ons doel is om een woning te creëren die bij je past en die aansluit op je woonwensen en persoonlijke voorkeuren. Naast eisen en wensen, zijn ook de locatie en de situatie voor iedere opdrachtgever verschillend. Ook kan het voorkomen dat je persoonlijke voorkeursstijl niet tussen onze referenties staat, maar dit is geen enkel probleem. Je herkent een woning van GroenVeste altijd aan de hoogwaardige materialen, unieke ontwerpen en aandacht voor duurzaamheid en hoogwaardige installaties.

MAAK KENNIS MET ONZE ARCHITECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leren graag jullie specifieke woonwensen kennen zodat we mee kunnen denken over jullie nieuwe droomhuis.

MAAK EEN AFSPRAAK
Onze architecten: Herbert, Folkert en Eef-Jan