SAMEN MET ONZE ARCHITECTEN JULLIE DROOMWONING ONTWERPEN

Folkert en Herbert aan het werk

Wij bouwen niet alleen droomwoningen, wij ontwerpen ze ook. Een woning moet jarenlang, of zelfs levenslang, woonplezier opleveren en daarbij willen wij niet over één nacht ijs gaan. Een ontwerp moet dan ook als een gezamenlijk proces tot stand komen. Wij inventariseren jullie wensen en eisen waarmee onze architecten aan de slag gaan om een ontwerp te maken dat helemaal past bij jouw functionele wensen en smaak. Een woning waarin jullie je helemaal thuis voelen en die, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen, fits like a glove.

BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR MET GROENVESTE

DOOR GROENVESTE GEBOUWD

EEN BIJPASSEND INTERIEURONTWERP

Een interieur dat niet past bij de uitstraling van de woning, aansluitpunten op de verkeerde plaats of een kast die net niet past zoals bedacht. Klinkt bekend? Het zijn details die ervoor zorgen dat je net niet zo prettig woont als gewenst of gehoopt. Een uitgekiend interieurplan dat al voor de bouw of is gemaakt voorkomt misverstanden en aanpassingen achteraf. Onze interieurarchitecten werken nauw samen met de exterieurarchitecten en maken zo van de woning een harmonieus geheel waarbij ook nog eens aan alle praktische zaken is gedacht.

VIRTUEEL DOOR JULLIE DROOMWONING WANDELEN

Een platte ontwerptekening komt geheel tot leven door deze om te zetten in een 3D visualisatie. Hoe werken kleuren, wat doet de locatie en afmeting van een raam met daglichtinval. Zaken waarvan we gewend zijn dat pas in praktijk duidelijk wordt hoe die uitpakken. Maar niet bij Groenveste! Wij maken een 3D ontwerp en voor de optimale beleving laten we jullie alvast in virtual reality door de hele woning wandelen. Dromen worden werkelijkheid en verrassingen achteraf zijn niet meer aan de orde.

HET ONTWERPPROCES BIJ GROENVESTE

Ieder ontwerp start met een inventarisatie van wensen, eisen en mogelijkheden. Met jullie input gaan onze architecten aan de slag voor een eerste ontwerpvoorstel. Wanneer deze in de smaak valt maken we een indeling met plattegronden en zetten we het platte ontwerp om in een 3D ontwerp. Wanneer eventuele aanpassingen verwerkt zijn is het ontwerp definitief en starten wij met de bouw van jullie eigen unieke woning op maat!

MAAK KENNIS MET ONZE ARCHITECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leren graag jullie specifieke woonwensen kennen zodat we mee kunnen denken over jullie nieuwe droomhuis.

MAAK EEN AFSPRAAK
Onze architecten: Herbert, Folkert en Eef-Jan