Bouwen onder architectuur2021-08-25T16:54:48+02:00

BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR

Jullie wensen en eisen zijn het uitgangspunt voor een volledig uniek woningontwerp

JULLIE DROOMWONING

ontworpen door onze architecten

Folkert en Herbert aan het werk

Wij bouwen niet alleen droomwoningen, wij ontwerpen ze ook. Een woning moet jarenlang, of zelfs levenslang, woonplezier opleveren en daarbij gaan wij niet over één nacht ijs. Een ontwerp moet dan ook als een gezamenlijk proces tot stand komen.

Wij inventariseren jullie wensen en eisen waarmee onze architecten aan de slag gaan om een ontwerp te maken dat helemaal past bij jouw functionele wensen en smaak. Een woning waarin jullie je helemaal thuis voelen en die, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen, fits like a glove.

WONING BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR MET GROENVESTE

EEN BIJPASSEND INTERIEURONTWERP

Een interieur dat niet past bij de uitstraling van de woning, aansluitpunten op de verkeerde plaats of een kast die net niet past zoals bedacht. Klinkt bekend? Het zijn details die ervoor zorgen dat je net niet zo prettig woont als gewenst of gehoopt. Een uitgekiend interieurplan dat al voor de bouw of is gemaakt voorkomt misverstanden en aanpassingen achteraf.

Onze interieurarchitecten werken nauw samen met de exterieurarchitecten en maken zo van de woning een harmonieus geheel waarbij ook nog eens aan alle praktische zaken is gedacht.

VIRTUEEL DOOR JULLIE WONING WANDELEN

Een platte ontwerptekening komt geheel tot leven door deze om te zetten in een 3D visualisatie. Hoe werken kleuren, wat doet de locatie en afmeting van een raam met daglichtinval. Zaken waarvan we gewend zijn dat pas in praktijk duidelijk wordt hoe die uitpakken. Maar niet bij GroenVeste! Wij maken een 3D ontwerp en voor de optimale beleving laten we jullie alvast in virtual reality door de hele woning wandelen. Dromen worden werkelijkheid en verrassingen achteraf zijn niet meer aan de orde.

HET ONTWERPPROCES BIJ GROENVESTE

Ieder ontwerp start met een inventarisatie van wensen, eisen en mogelijkheden. Met jullie input gaan onze architecten aan de slag voor een eerste ontwerpvoorstel. Wanneer deze in de smaak valt maken we een indeling met plattegronden en zetten we het platte ontwerp om in een 3D ontwerp. Wanneer eventuele aanpassingen verwerkt zijn is het ontwerp definitief en starten wij met de bouw van jullie eigen unieke woning op maat!

BEKIJK ALLE 7 STAPPEN VAN ONZE WERKWIJZE

WONINGSOORTEN

Alle woningen die GroenVeste ontwerpt en bouwt zijn uniek. Woningen zijn in te delen in woningtypen. Ieder woningtype is te herkennen aan bepaalde kenmerken. Maar dat betekent niet dat alle woningen in dezelfde categorie op elkaar lijken. Hieronder vind je de populairste woningtypen. Voor een ander woningtype kun je uiteraard ook bij ons terecht.

MODERN

bekijk meer

LANDHUIS

bekijk meer

VILLA

bekijk meer

KUBUSWONING

bekijk meer

LEVENSLOOPBESTENDIG

bekijk meer

VRAGEN OVER EEN WONING BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR:

Wat als ik moeite heb met tekeningen lezen en om in te beelden hoe groot werkelijk iets is of hoe mijn toekomstige woning er uit komt te zien?2021-05-18T10:47:46+02:00

Wanneer de architect het hoofd vol ideeën van de klant vertaald heeft in een ontwerp wil je weten of het ontwerp ook daadwerkelijk het gevoel geeft waar jij naar op zoek bent. De meeste mensen onder ons kunnen moeilijk een tekening inbeelden, gelukkig heeft GroenVeste een oplossing!

Onze visuele ontwerpers laten een log 3D model helemaal tot leven komen, waardoor je als klant een virtuele wandeling door je toekomstige woning maakt. Hierdoor krijg je een goed beeld van de grootte van verschillende ruimtes en de beleving van de woning. Wij kunnen ook verschillende kleurencombinaties laten zien van bijvoorbeeld de gevelbekleding wat helpt in het maken van keuzes.

Wat als de GroenVeste werkwijze en woningen mij aanspreken maar mijn droomwoning er niet tussen staat?2021-05-18T10:49:05+02:00

Dat kan kloppen, want voor iedere opdrachtgever ontwerpen wij een unieke woning op maat.

Ons doel is om een woning te creëren die bij je past en die aansluit op je woonwensen en persoonlijke voorkeuren. Naast wensen en eisen zijn ook de locatie en de situatie voor iedere opdrachtgever verschillend. Ook kan het voorkomen dat je persoonlijke voorkeursstijl niet tussen onze referenties staat, maar dat is geen probleem. Wij kunnen in iedere stijl unieke woningen op maat ontwerpen. Je herkent een woning van GroenVeste altijd aan de hoogwaardige materialen, unieke ontwerpen en aandacht voor duurzaamheid en hoogwaardige installaties.

MAAK KENNIS MET ONZE ARCHITECTEN

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leren graag jullie specifieke woonwensen kennen zodat we mee kunnen denken over jullie nieuwe droomhuis.

MAAK EEN AFSPRAAK
Onze architecten: Herbert, Folkert en Eef-Jan