VIND BESCHIKBARE KAVELS

U wilt graag een nieuwbouwwoning maar heeft nog geen kavel? Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van beschikbare bouwkavels binnen ons werkgebied. Hier vindt u kavels die bij ons bekend zijn.

Wij adviseren u om ook bij de desbetreffende gemeente of plaatselijke makelaar te informeren. Ook kunt u via websites als bouwkavelsonline.nl en funda.nl specifiek filteren op bouwgrond.

WAAROM HET BELANGRIJK IS DAT U REEDS EEN KAVEL HEEFT

Voordat onze architect uw woonwensen gaat vertalen in een prachtig ontwerp, stellen wij als eis dat u in bezit bent van een kavel of een optie op een kavel heeft. Wij leggen u graag uit waarom.

Standaard vormen of modellen die gepositioneerd worden naar de afmetingen van de kavel is volgens ons niet correct. Woningen van Groenveste worden altijd ontworpen naar de situering van de kavel. Door toepassing van specifieke ontwerpelementen en ideale plaatsing ten opzichte van de zon maken we optimaal gebruik van zonnewarmte.

Daarnaast vormt de omgeving en locatie de basis van het uiteindelijke ontwerp. Bij het te vervaardigen ontwerp kan er worden ingespeeld op bijvoorbeeld: uitzichten, omliggende ge­bouwen, landstructuren en verkeerssituaties. Daarom is een omgevingsonderzoek belangrijk voor een ontwerp.

ZOEK EEN KAVEL