VIND BESCHIKBARE BOUWKAVELS

Je wilt graag een nieuwbouwwoning maar heeft nog geen kavel? Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van beschikbare bouwkavels binnen ons werkgebied. Hier vindt je kavels die bij ons bekend zijn.

Wij adviseren je om ook bij de desbetreffende gemeente of plaatselijke makelaar te informeren. Via websites als bouwkavelsonline.nl en funda.nl kun je specifiek filteren op bouwgrond.

>> Zoeken op kaart
>> Zoeken op plaats

WAAROM HET BELANGRIJK IS DAT JE REEDS EEN KAVEL HEBT

Voordat onze architect jouw woonwensen gaat vertalen in een prachtig ontwerp, stellen wij als eis dat je in bezit bent van een kavel of een optie op een kavel hebt. Wij leggen je graag uit waarom.

Standaard vormen of modellen die gepositioneerd worden naar de afmetingen van de kavel is volgens ons niet correct. Woningen van GroenVeste worden altijd ontworpen naar de situering van de kavel. Door toepassing van specifieke ontwerpelementen en ideale plaatsing ten opzichte van de zon maken we optimaal gebruik van zonnewarmte.

Daarnaast vormt de omgeving en locatie de basis van het uiteindelijke ontwerp. Bij het te vervaardigen ontwerp kan er worden ingespeeld op bijvoorbeeld: uitzichten, omliggende ge­bouwen, landstructuren en verkeerssituaties. Daarom is een omgevingsonderzoek belangrijk voor een ontwerp.

ZOEK EEN BOUWKAVEL

De vuistregel die wij hanteren om te checken of jouw bouwlocatie in het werkgebied van GroenVeste ligt: wij gaan uit van een straal van ongeveer 100 km rondom Staphorst en/of een reistijd van max. 1 uur.

HEB JIJ BOUWPLANNEN WAARMEE WIJ JE KUNNEN HELPEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leren graag jouw specifieke woonwensen kennen zodat we mee kunnen denken over jouw nieuwe droomhuis.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP