WONEN IN DE VLIERLANDEN TE OMMEN
IN EEN UNIEKE WONING OP MAAT

Je bent geïnteresseerd om te bouwen op plan De Vlierlanden te Ommen of hebt zelfs al een kavel in optie?
En droom je van een eigen unieke woning die volledig naar jouw wensen is ontworpen?

Met alle specialisten onder één dak ontwerpt en bouwt GroenVeste jouw droomwoning.

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

DE VLIERLANDEN: EEN WOONWIJK OP DE GRENS VAN STAD EN LAND

Verscholen tussen de bossen en aan de oever van de Vecht ligt de gemeente Ommen. Wonen in gemeente Ommen betekent dorpse rust en stadse voorzieningen. Op de grens van de stad en land ligt een groene nieuwbouwwijk genaamd De Vlierlanden Fase 2. Wonen in Ommen is wonen in het groen met goede verbindingen met het centrum en het buitengebied. Op deze mooie locatie komen ruim 150 bouwkavels en woningen te koop.

De Vlierlanden fase 2 bevind zich aan de rand van het Ommense landschap, met een bos in de nabije omgeving. De Vlierlanden fase 2 zal bestaan uit 4 fasen met daarin ruimte voor 46 vrijstaande woningen.

Fase A Landelijk wonen in de hoven

Fase B Bijzonder wonen op ‘de Hoogte’

Fase C Dorps wonen in het hart

Fase D Natuurlijk wonen in het bos

Ingeloot voor een kavel en droomt u van uw eigen unieke woning die volledig naar uw wensen is ontworpen? Met alle specialisten onder één dak ontwerpt en bouwt GroenVeste uw droomwoning.

Plattegrond De Vlierlanden

HOE KAN GROENVESTE U HELPEN MET UW KAVEL IN DE VLIERLANDEN?

GroenVeste is een all-in service woningbouwer. Met alle specialisten onder één dak ontwerpt én bouwt ons team unieke woningen op maat.

Onze woningen worden volledig ontworpen naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Esthetisch en functionele woningen met hoge architectonische kwaliteiten. Je herkent een woning van GroenVeste aan de hoogwaardige materialen, unieke ontwerpen, aandacht voor duurzaamheid en hoogwaardige installaties.

Dat is waar GroenVeste voor staat.

VOORBEELDEN DIE INSPIREREN

Iedere woning ontwerpen wij specifiek naar wensen en eisen van de klant en daarmee is iedere GroenVeste woning uniek. Zo ontwerpen en bouwen wij ook graag jullie unieke woning op maat.

Doe inspiratie op bij één van de eerder door ons gebouwde woningen of krijg een idee van de mogelijkheden. De nadruk ligt op unieke ontwerpen, duurzaamheid en hoogwaardige materialen.

Bekijk meer Groenveste woningen
WIL JE INSPIRATIE OPDOEN VOOR UW NIEUWE DROOMWONING?

Vraag gratis onze Unieke woningen op maat Brochure aan over duurzaam bouwen, de woning van de toekomst, woontrends van 2021 en nog veel meer!

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE