LANDELIJKE WONING BOUWEN

Droom jij ervan om een landelijke woning te laten bouwen die volledig is ontworpen door een architect en voldoet aan al jouw eisen en wensen?

Dan ben je bij GroenVeste aan het juiste adres! Met alle specialisten onder één dak ontwerpt en bouwt GroenVeste jouw ideale landelijke woning.

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

WAT IS EEN LANDELIJKE WONING?

Dit ziet er voor iedereen anders uit. De één geeft de voorkeur aan een rietenkap en de ander ziet een moderne landelijke woning voor zich met houten gevelbekleding. Landelijke woning is een verzamelnaam voor alle ruim opgezette woningen op een royale kavel.

Een villa is een ander woord voor een landhuis. Het enige verschil is de omgeving waarin de woning gebouwd wordt. Landhuizen vind je vaak terug in landelijke omgevingen terwijl een villa in iedere omgeving tot zijn recht komt.

VOORBEELDEN DIE INSPIREREN

Bekijk meer GroenVeste woningen
Bouwen onder architectuur
BOUWEN ONDER ARCHITECTUUR
Bouwen met kwaliteit
BOUWEN MET KWALITEIT
Duurzaam bouwen
DUURZAAM BOUWEN
Alle specialisten onder 1 dak
ALLE SPECIALISTEN ONDER EEN DAK

ANDERE WONINGSOORTEN

MODERN

bekijk meer

VILLA

bekijk meer

KUBUSWONING

bekijk meer

LEVENSLOOPBESTENDIG

bekijk meer

JOUW UNIEKE LANDELIJKE WONING OP MAAT

GroenVeste bouwt niet alleen droomwoningen, we ontwerpen ze ook. Onze architecten beginnen met het in kaart brengen van jouw wensenlijstje en gaan daarna pas aan de slag met het ontwerp voor jouw landhuis. Jouw wensen zijn het minimale waaraan de landelijke woning moet voldoen, maar we gaan nog een stapje verder. We bezuinigen niet op kwaliteit en maken alleen gebruik van de beste materialen. Het ontwikkelen van een landelijke woning die voldoet aan jouw eisen en wensen en die ook nog eens goed is voor mens en milieu is voor ons de definitie van duurzaam bouwen. Onze bouwkundige specialisten werken van ontwerp tot oplevering samen om jouw unieke landelijke woning op maat te realiseren. 

WIL JE INSPIRATIE OPDOEN VOOR UW NIEUWE DROOMWONING?

Vraag gratis onze Unieke woningen op maat Brochure aan over duurzaam bouwen, de woning van de toekomst, woontrends van 2021 en nog veel meer!

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE