LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING BOUWEN

Bij levensloopbestendig bouwen wordt vaak gedacht aan een seniorenwoning. Maar niets is minder waar: bij een levensloopbestendige woning is rekening gehouden met voorzieningen die je in de toekomst mogelijk nodig hebt. Hierdoor ben je voorbereid op alle levensfasen en kun je zo lang mogelijk genieten van jouw droomhuis.

Dus, wil jij ook zo lang mogelijk in jouw droomhuis blijven wonen? Bij GroenVeste kan dat! Wij ontwerpen én bouwen levensloopbestendige woningen die volledig aansluiten op jouw eisen en wensen. Met alle specialisten onder één dak realiseren we samen jouw unieke levensloopbestendige woning op maat.

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

WAT IS EEN LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING?

Bij het ontwerp van een levensloopbestendige huis is nagedacht over de toekomst. Door tijdens de ontwerpfase niet alleen na te denken over jouw huidige maar ook over jouw toekomstige woonwensen, kunnen we jouw unieke woning op maat realiseren. Bij het bepalen van de indeling houden we rekening met voorzieningen die je wellicht in de toekomst nodig hebt. Hierbij kun je denken aan een gelijkvloerse woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

Op deze manier ben je voorbereid op de toekomst en kun je zo lang mogelijk genieten van jouw droomhuis. Klinkt goed toch?

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN VAN GROENVESTE

De projecten hieronder kunnen een inspiratiebron zijn voor jouw nieuwbouw levensloopbestendige woning op maat. Voor meer GroenVeste woningen kun je een kijkje nemen op onze projecten pagina.

JOUW LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING OP MAAT BIJ GROENVESTE

GroenVeste ontwerpt unieke woningen op maat. Met een levensloopbestendige woning ben je voorbereid verschillende levensfasen. De woning moet dus niet alleen nu op maat zijn, maar in de toekomst ook. Alle GroenVeste woningen hebben een hoog wooncomfort en laag onderhoud. GroenVeste ontwerpt én bouwt de woning zodat jij gedurende het proces maar met één partij te maken hebt. We hebben alle bouwspecialisten onder één dak. Hierdoor kunnen we jouw unieke en levensloopbestendige huis realiseren en kun jij zo lang mogelijk genieten van jouw unieke woning op maat.

ONZE WERKWIJZE

Het laten ontwerpen en bouwen van een vrijstaande levensloopbestendige woning begint bij GroenVeste met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren wij jullie en jullie nieuwbouwplannen kennen. Vervolgens vindt er een gesprek met de architect plaats waarin we het Programma van Eisen opstellen. Tijdens de ontwerpfase worden jullie woonwensen concreet en denken we samen na over de ideale indeling van jullie levensloopbestendige woning. Zodra het ontwerp definitief is en de aannemingsovereenkomst is getekend, gaan we beginnen met de uitvoering. Onze werkvoorbereiders gaan aan de slag en daarna begint de bouwfase. Jullie levensloopbestendige woning wordt zo veel mogelijk opgebouwd uit prefab elementen waardoor de woning snel wind- en waterdicht is. Op onze werkwijze pagina staan alle zeven stappen beschreven.

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN IN VERSCHILLENDE STIJLEN

Levensbestendig bouwen kan in veel verschillende soorten en stijlen. Bekende bouwstijlen zijn modern en landelijk.

MODERN

Kenmerken van de moderne bouwstijl zijn het gebruik van rechte lijnen en strakke vormen. Als gevelafwerking zie je vaak een combinatie van steen, beton, metaal en hout. Grote ramen zorgen voor voldoende lichtinval in de woning.

LANDELIJK

Een landelijke woning kan er op veel verschillende manieren uitzien. Dat komt doordat iedereen een ander beeld van een landelijke woning heeft. Vaak worden er robuuste materialen zoals steen en hout gebruikt.

WAT KOST EEN LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING?

Alle GroenVeste woningen zijn maatwerk en zijn afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en eisen. Het geven van een standaardtarief is daarom lastig. De prijs voor het bouwen van een levensloopbestendige woning is afhankelijk van het type woning, technische wensen en het gebruik van materialen.

Hoewel we geen standaardprijzen kunnen noemen, bieden we wel standaard transparantie. Tijdens de ontwerpfase beginnen we al met het opstellen van een elementenbegroting. Deze begroting zal voor 95% overeenkomen met de berekening in de aannemingsovereenkomst. Op deze manier houden jullie gedurende het hele proces controle over het ontwerp en de kosten.

ANDERE WONINGSOORTEN

LANDHUIS

bekijk meer

MODERN

bekijk meer

VILLA

bekijk meer