WONEN IN REEVE TE KAMPEN
IN EEN UNIEKE WONING OP MAAT

Je bent geïnteresseerd om te bouwen op plan Reeve te Kampen of hebt zelfs al een kavel in optie?
En droom je van een eigen unieke woning die volledig naar jouw wensen is ontworpen?

Met alle specialisten onder één dak ontwerpt en bouwt GroenVeste jouw droomwoning.

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

REEVE: EEN COMPLEET NIEUW DORP TEN ZUIDWESTEN VAN KAMPEN

Een uniek dorp aan het water in het prachtige IJssellandschap. Door de aanleg van het Reevediep, is er ruimte ontstaan voor een nieuw woongebied, genaamd Reeve. Reeve is zo opgezet dat je het unieke stuk IJssellandschap maximaal beleeft. Overal in het dorp zijn doorkijkjes naar groen en water en op veel plekken kun je de zon zien opkomen en ondergaan. Met weidse uitzichten en mooie waterlandschappen heb je elke dag een beetje dat vakantiegevoel.

SFEER VAN HET LANDSCHAP KOMT TERUG IN REEVE

In totaal komen er ongeveer 600 nieuwbouwwoningen welke worden verdeeld over 3 deelgebieden. Er wordt gestart met de Dorpskern, Het Eiland en het gedeelde op de Klimaatdijk. Alle 3 gebieden hebben hun eigen sfeer en identiteit welke hun oorsprong vinden in het landschap. Dit zorgt voor een gevarieerd woningaanbod.

BUITEN LEVEN AAN HET WATER

In Reeve woon je aan of dichtbij het water. Met je eigen boot vaar je zo de Randmeren of het IJsselmeer op. Ook op recreatief gebied zal er vanalles te doen zijn. Het recreatieve lint langs Klimaatdijk zal Kampen verbinden met Reeve. Daarnaast komt er een buitendijkse- en binnendijkse haven, een ligweide met strandje, een park en de dorpskern met de sluis. Al met al belooft het een bijzonder project.

Ingeloot voor een kavel en droomt u van uw eigen unieke woning die volledig naar uw wensen is ontworpen? Met alle specialisten onder één dak ontwerpt en bouwt GroenVeste uw droomwoning.

GESPECIALISEERD IN UNIEKE WONINGEN OP MAAT

GroenVeste is een all-in service woningbouwer. Met alle specialisten onder één dak ontwerpt én bouwt ons team unieke woningen op maat.

Onze woningen worden volledig ontworpen naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Esthetisch en functionele woningen met hoge architectonische kwaliteiten. Je herkent een woning van GroenVeste aan de hoogwaardige materialen, unieke ontwerpen, aandacht voor duurzaamheid en hoogwaardige installaties.

Dat is waar GroenVeste voor staat.

VOORBEELDEN DIE INSPIREREN

Iedere woning ontwerpen wij specifiek naar wensen en eisen van de klant en daarmee is iedere GroenVeste woning uniek. Zo ontwerpen en bouwen wij ook graag jullie unieke woning op maat.

Doe inspiratie op bij één van de eerder door ons gebouwde woningen of krijg een idee van de mogelijkheden. De nadruk ligt op unieke ontwerpen, duurzaamheid en hoogwaardige materialen.

Bekijk meer Groenveste woningen
WIL JE INSPIRATIE OPDOEN VOOR UW NIEUWE DROOMWONING?

Vraag gratis onze Unieke woningen op maat Brochure aan over duurzaam bouwen, de woning van de toekomst, woontrends van 2021 en nog veel meer!

ONTVANG GRATIS ONZE BROCHURE