Energiezuinig, ontworpen onder architectuur en kwaliteit.

Dat zijn de drie elementen die samenkomen in deze woning. Deze woning is gerealiseerd in Almere. “Het moet een mooi en uniek ontwerp worden, maar daarnaast moet het ook functioneel zijn”. Met dit uitgangspunt zijn onze architecten aan de slag gegaan wat geresulteerd heeft in een eigentijdse, karakteristieke schuurwoning.

De opzet is enigszins flexibel. Er is gekozen voor duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Hierbij is er een combinatie gemaakt van houten gevelbekleding met metselwerk.

Je komt binnen in een grote hal, via deze weg beland je in de woonkamer. De woonkamer en keuken worden afgesloten. Door middel van een scheidingswand zorgt het wel voor voldoende privacy in beide kamers. Deze ruimtes zijn gericht op de tuin en het bos. Met de grote glazen pui betrek je buiten als het ware met het interieur. Op de begane grond kan in de toekomst een slaapkamer gerealiseerd worden waardoor een verbouwing op de oude dag wordt voorkomen.

Meer info over dit project: KLIK HIER

Bouwwijze: combinatie van keramisch + houtskeletbouw

Afmetingen:
Bebouwd oppervlakte: 176 m2
Lengte x breedte: ca. 17m x 13m
Oppervlakte begane grond: 127 m2
Oppervlakte verdieping(en): 78 m2

Meer en betere foto’s volgen in het voorjaar van 2021.