GEPREFABRICEERDE KOZIJNEN

Onze vaste toeleverancier van kozijnen is HEBO. De kozijnen van HEBO worden prefab geleverd, zowel kunststof als hout. Alle kozijnen, deuren en ramen zijn voorzien van glas, beslag en alle accessoires. Een sterke PE-folie beschermt de kozijnen tijdens de bouwfase. Zelfs houten kozijnen kunnen volledig afgelakt geleverd worden.

De voordelen van prefab kozijnen:

– Complete en volledig afgewerkte levering.
– Snelle montagetijd.
– Uw project is vroegtijdig wind- en waterdicht.
– Hoge kwaliteit door fabricage onder ideale omstandigheden.
– Slechts één leverancier / aanspreekpunt.

HEBO biedt het totaalpakket in Prefab kozijnen

In de fabriek van HEBO worden alle houten en kunststof kozijnen onder ideale omstandigheden geproduceerd. Dit draagt bij aan de kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van verflagen en beglazingskit; dit gaat het best in een droge, warme atmosfeer. Hang- en sluitwerk, (deur)beslag en accessoires worden door eigen vakmensen van HEBO in de fabriek gemonteerd. Kwaliteit is hierdoor gegarandeerd.

Een ander groot voordeel van prefab bouwen is dat de montage op de bouwplaats veel sneller gaat. De kozijnen zijn in de fabriek al voorzien van spouwlatten, dpc-folie en hijsogen. De dikke PE-folie beschermt de kozijnen volledig tegen beschadigingen. De kozijnen van HEBO kunnen direct na levering op de bouw geplaatst worden. Daarnaast zorgt de complete afwerking ervoor dat het bouwproject veel sneller wind- en waterdicht is. Zo bent u dus minder afhankelijk van weersinvloeden.