KANAALPLAATVLOEREN

De vloer is een van de meest strategische onderdelen van de woning. De vloer draagt, verwarmt, koelt, ventileert en verlicht. De kanaalplaatvloer is een prefab voorgespannen betonvloer die volledig op maat gemaakt worden. De kanaalplaatvloer biedt door zijn specifieke eigenschappen, zoals groot overspanningsbereik, laag grondstoffenverbruik, snelle assemblage en lage kosten veelal veruit de beste oplossing om sneller, duurzamer én betaalbaar te bouwen.

MAATWERK

De kanaalplaatvoeren zijn maatwerk, niet alleen in het aantal millimeters, maar ook doordat het basiselement aangevuld kan worden met diverse innovatieve opties voor isolatie, verwarmen of ventileren. Vanuit het 3D-model (Bouw Informatie Model) van de woning kunnen de machines in de fabrieken worden aangestuurd. Dit bevordert het ontwerp- en bouwproces efficiënter en daardoor sneller en goedkoper te laten verlopen.

OPTIMAAL PROCES

De prefab elementen worden op legvolgorde en exact op tijd geleverd. Kanaalplaatvloeren zijn al direct na montage volledig belastbaar en vergen geen uithardingstijd op de bouwplaats, hiermee versnelt de ruwbouwtijd met 30%.

De kanaalplaat bespaart tot 50% beton ten opzichte van massieve vloeren. Het lichtere eigengewicht en de voorspanning bespaart ook nog eens zeer fors in de wapening. De vloer is 100% recyclebaar en bij het industriële productieproces is er geen afval.

  • Tot 50% minder materiaal
  • Gemak van snelle montage
  • Overspanningen tot 16 meter