FAMILIE STEENHUIS

We wilden graag wat centraler gaan wonen om zo meer verbinding te krijgen met de randstad. Toen we geen geschikte bestaande woning konden vinden hebben we ons op nieuwbouw gericht en toen kwamen we GroenVeste tegen op de beurs. Wat aansprak was de combinatie van architect en aannemer in één. We zijn ook eerst bij een architect geweest, maar dan hadden we alleen nog maar een architect en moesten we er nog een aannemer bij zoeken. Wat verder direct aansprak was de snelle bouwmethodiek met onder andere de keramische binnenmuren en het oog voor duurzaamheid.

Naast GroenVeste zijn we ook bij andere bouwers geweest, maar al onze wensen en behoeften – zoals een warmtepomp – week af van de standaard bij de andere bouwers. Daarnaast vertelden zij dat het allemaal veel zou kosten.

Die traditionele aannemers hebben alles heel erg basic. GroenVeste heeft bijvoorbeeld standaard al triple glas. Dat kan een andere aannemer ook wel, maar dan kost al het extra meewerk veel meer. Bij hen zie je dan ook echt een vanaf-prijs en bij GroenVeste krijg je meer een totaalprijs voor je woning.

We zijn eigenlijk op ruitjespapier begonnen en daarmee op GroenVeste afgestapt. “Zo willen het graag ongeveer hebben, kun je hier wat van maken?” Zo is het een beetje gegaan, de architect dacht goed mee en ging ook gelijk een stapje verder.

Wat we samen met GroenVeste in de gaten moesten houden was dat het prijstechnisch gezien ook verantwoord was. De andere partijen komen met prijzen vanaf de onderkant en het wordt uiteindelijk veel duurder omdat het dan constant plus, plus, plus is. Dus wij hadden een beter gevoel bij GroenVeste; wat standaard een hoge kwaliteit levert en daar verder op borduurt.

Wat lastig is voor een aannemer (in dit geval GroenVeste), is een heel mooi concept kunnen neerzetten met een all-in prijs, maar als potentiële klanten dat gaan vergelijken met een kale woning prijs van een andere aannemer, dan vergelijken ze appels met peren. Dat moet je wel zien als klant zijnde.

Ondanks de drukte afgelopen zomer wist GroenVeste de bouw soepel te laten verlopen. Over alles gekeken was onze ervaring met GroenVeste goed! De grootste uitdaging was om alles binnen de kosten te houden. Kwalitatief was het ook goed; hoe er gewerkt werd en alle mensen die hier over de vloer kwamen waren prima werkers. We kunnen GroenVeste dan ook aanbevelen bij mensen die graag een maatwerkwoning willen.

WILT U INSPIRATIE OPDOEN VOOR UW NIEUWE DROOMWONING?

Vraag ons gratis Beter Bouwen magazine aan over duurzaam bouwen, de woning van de toekomst, woontrends van 2020 en nog veel meer!

ONTVANG ONS GRATIS MAGAZINE

HEEFT U BOUWPLANNEN WAARMEE WIJ U KUNNEN HELPEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij leren graag uw specifieke woonwensen kennen zodat we met u mee kunnen denken over uw nieuwe droomhuis.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP