BOUWEN UIT FABRIEKEN

Onze moderne bouwmethode:

Groenveste bouwt kwaliteitshuizen met behulp van het Bouw Informatie Model (BIM). In deze uiterst innovatieve software gaan opdrachtgever,  architect, aannemer, adviseur en materiaalleverancier samen transparant en efficiënt te werk.

Het ontwerp komt tot stand in ons BIM-model, met veel inspraak van de toekomstige bewoner. Vervolgens bouwen we het huis tot in detail virtueel voor. Eventuele, mogelijke fouten zijn daardoor direct inzichtelijk.  Pas als alles op zijn plek valt, starten we met de werkelijke bouw van het huis. In iedere stap – van ontwerp tot oplevering – zal Groenveste als coördinator optreden en continue controles uitvoeren, om te garanderen dat er geen bouwfouten ontstaan bij de daadwerkelijke bouw. BIM is daarbij opvallend flexibel en realiseert deskundig uw specifieke woonwensen, zoals in het ontwerpmodel opgenomen.

Door het hele aanloopproces goed uit te stippelen, is het mogelijk uw woning grotendeels in de fabriek te laten vervaardigen. In onze fabrieken kan men werken onder geconditioneerde omstandigheden, waardoor er geen last is van weersinvloeden.

Uw kozijn wordt zo bijvoorbeeld geverfd door een robot. Deze kan door computersturing uiterst nauwkeurig uw kozijn behandelen. Een mensenarm kan niet tegen een robot op als het gaat om prijs en kwaliteit. Prefab bouwen zorgt voor verlichting van zware arbeid en tevens voor een gezonde werkomgeving van onze medewerkers.

Met behulp van industrie 4.0, waarbij we data koppelen tussen ontwerp, software en maakindustrie is het mogelijk om te prefabriceren op 1 stuk. Hierbij kunnen we gebruiken maken van grote machines waarbij de kosten per onderdeel laag blijft en de kwaliteit ervan juist hoog.

Het vooraf uit denken van het gehele bouwproces zorgt ervoor dat we in hoog tempo uw woning kunnen bouwen. Zo kunt u sneller uw nieuwe leefomgeving intrekken en besparen op doorloopkosten. U zult merken dat alles naadloos op elkaar aansluit, zowel in techniek als timing.

OPBOUW VAN DE WONING

Groenveste werkt met vaste zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde leveranciers. Dit zijn toonaangevende moderne fabrieken van funderingen, vloeren, keramische binnenmuren, kozijnen en daken die worden aangestuurd vanuit ons BIM-systeem. Hierdoor komt het betreffende bouwonderdeel exact overeen met de BIM-tekening. Een goede integrale en digitale communicatie zorgt voor een efficiënte bouw waarbij de verschillende partners met zo min mogelijk wachttijden op elkaars werkzaamheden aansluiten. We werken voor ieder project bewust met hetzelfde team. Zo maken wij, mede door ons hart voor het vak en een transparante werkwijze, ons motto ‘Alles in één keer goed’ iedere keer waar.

prefab binnenmuren

Keramische Binnenmuren

Groenveste hanteert standaard keramische binnenmuren. Keramische binnenmuren zorgen voor een prettiger woonklimaat.

Lees Meer

Prefab Kozijnen

 Onze kozijnen komen van HEBO en worden prefab geleverd, zowel kunststof als hout. Alle kozijnen, deuren en ramen zijn voorzien van glas, beslag en alle accessoires.

Lees Meer
prefab vloeren

Kanaalplaat- vloeren

De vloer is een van de meest strategische onderdelen van de woning. De vloer draagt, verwarmt, koelt, ventileert en verlicht.

Lees Meer

Kapconstructie

Door een geprefabriceerde kapconstructie kan Groenveste sneller en hoogwaardiger bouwen.

Lees Meer

GROENVESTE BEWONERS ZEGGEN:

“Groenveste combineert the best of both worlds: het heeft de efficiëntie van catalogusbouw met de uniekheid van bouwen onder architectuur.”

FAM. DE BRUYN

“Groenveste gaat sneller en efficiënter te werk. De combinatie van de snelle bouwmethode en het feit dat ze maatwerk koppelen aan automatisering in de bouw maakt Groenveste uniek.”

FAM. DE KONING

VERTROUWDE PARTNERS EN TOELEVERANCIERS

Bij Groenveste bent u er zeker van dat u de beste kwaliteit krijgt. Wij werken standaard met de beste producten en partijen, zo kunnen wij u ook de beste kwaliteit garanderen. Onze producten en materialen worden zorgvuldig gekozen bij onze vaste, toonaangevende toeleveranciers. Hierdoor zorgen wij dat uw woning niet alleen voldoet aan uw wensen, maar juist nog een stapje verder gaat. Wij willen daarom ook niet bezuinigen op kwaliteit. Door onze bouwmethodiek zorgen wij dat kwaliteit binnen uw budget past.

Bouwplannen waar wij u mee kunnen helpen?

Neem contact met ons op